注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Superman SKY

天空中的一够云

 
 
 

日志

 
 

2010。5。20  

2010-05-20 23:12:42|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

5.20系好特别既人日子就是一年一度表白日啦!我有无人想表白既人?当然有啦!但是她已经有心上人了。

我都唔知点办了?我唔知距住边,上咩班落咩班,只有一个唔会接听既电话号码,同一个唔会回复既QQ。

古语话知错能改善莫大焉,我都知错啦我都会去改啦但是她已经对我失去了信心。我讲什么只有得来骗子,大话精。

浪子回头金不换,我今次真系洗心革面,改过自身,从获新生。

我会一直等下去。

今日工作终于有点压力啦!原来想象同做既真是有点唔同。慢慢学习d高手既方法。

我唔是垃圾我系有能力既做得更好。我唔会衰比睇小我既人。比你地睇下烂泥都有小宇宙既。

  评论这张
 
阅读(131)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017