注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Superman SKY

天空中的一够云

 
 
 

日志

 
 

2010.5.23  

2010-05-23 22:19:45|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

今日去睇傻囝明比赛,一早5点几起身去啦!哇我都唔记得我几时5点起过身!你劲啦有我咧个朋友!

又话6点半集合!一班人7点先来到!我一个人差唔多等左成果钟,你真系得啦!

不过我第一次去睇自行车既山路赛。哇超多人紧身裤既男人超多贵野!搞到我以后都唔敢拿我部折叠囝出街!

知你有女啦唔使系我面前晒恩爱!真系想一脚兜爆你春袋!

我做左成日保姆帮你睇住部车帮你拿水,遮阴,照顾埋你条女!你居然只是拿到小组第八。

真失望!下次努力过啦!

不过都几开心既!游山玩水发泄吓不安情绪。下次再有叫埋我啦!不过咪叫我参加我老了!开始保命了!

  评论这张
 
阅读(120)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017